Biocode

Ajankohtaista

Olet täällä

Biocoden Laura Ihanainen väittelee ruokaketjun vastuullisuudesta

Vastuullisuus on koko ruokaketjun tekojen summa, joka rakentuu kaikkien toimijoiden yhteistyöstä, toteaa Biocoden asiakkuus- ja tuotepäällikkö MMM Laura Ihanainen väitöksessään.

Biocode vahvistaa osaamistaan ja muuttaa uusiin toimitiloihin

Biocoden Chief Technology Officerina (CTO) aloittaa Joni Rajanen. Kehittyvä yrityksemme saa vahvistusta, kun uutena teknologiajohtajanamme aloittaa 17.8.2020 diplomi-insinööri Joni Rajanen. Joni siirtyy johtamaan Biocoden teknologista kehitystä Reaktorilta, jossa hän on toiminut seniorikonsulttina ja softa-arkkitehtina. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään yhdessä Jonin kanssa teknologisia ratkaisujamme hiilineutraalin ruoantuotannon mahdollistamiseksi.

Ernesto Hartikainen Biocode Oy:n toimitusjohtajaksi

Biocode Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri ja ekonomi Ernesto Hartikainen. Hän siirtyi tehtävään Suomen Itsenäisyyden Juhlarahasto Sitrasta. Siellä hän on toiminut viimeisimpänä Ilmastoratkaisut-avainalueen projektijohtajana. Hartikainen on työskennellyt laajasti hiilineutraalin kiertotalouden ja tulevaisuustyön parissa viimeisten kuuden vuoden aikana Sitralla. Aiemmin Hartikainen on toiminut liikkeenjohdon konsulttina, metsä- ja energiateollisuudessa sekä yrittäjänä.
 

Olemme mukana InnoEventissä hakemassa nuorilta ideoita ja suuntaa

InnoEventissä haemme opiskelijoilta tuoretta näkemystä ja ideoita

Viikolla 45 olemme mukana InnoEventissä, mikä on Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun järjestemä innovaatioviikko. Tapahtuma yhdistää eri alojen opiskelijat ja yritykset. Viikon aikana yli 1 000 opiskelijaa ratkoo yritysten heille antamiaan aiheita ja tuottaa ratkaisuja sekä innovaatioita yrityksille.

 

Biocode mukana KoneAgriassa 10.-12.10.2019

Tervetuloa osastollemme Meitä on laaja joukko asiantuntijoita odottamassa sinua keskustelemaan.

Olemme mukana KoneAgriassa ProAgrian osastolla, jossa teemana ilmastoviisas maatila.

Biocode on  KoneAgriassa osastolla B210. Oman osastomme lisäksi näymme myös tietoiskuissa sekä perjantaina 11.10. järjestettävässä Kestävää kannattavuutta -seminaarissa.

Tags: 

Suomalaisen maatalouden ilmastoviisaat ratkaisut esillä Grüne Wochessa

Viljelijöillä mahdollisuus selvittää tilansa hiilijalanjälki

Biocode Oy
ProAgria Keskusten Liitto
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK

Tule tapaamaan meitä MaatalousKonemessuille Helsinkiin 15.-17.11.2018

Olemme mukana MaatalousKonemessuilla Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.11.2018 osastolla 6f48. Olemme yhteisosastolla ProAgria, Faban ja Mtech Digital Solutions Oy:n kanssa. Osastollamme voit tutustua Biocodeen ja nähdä demosta, millaista tietoa Biocode tuottaa tilan omista tiedoista ja miten sen avulla voi vaikuttaa oman tilan tuotteiden hiilijalanjälkeen ja ympäristövaikutuksiin. Paikalla asiantuntijoistamme Pentti Meriläinen, Markku Laak ja Janne Arenius. Nähdään mesuilla!

Ilmastoasiat kiinnostivat viljelijöitä KoneAgriassa

Biocode oli ensiesittelyssä KoneAgriassa lokakuussa. Siellä Biocodesta esiteltiin hiilijalanjäljen muodostumista tilan omista tiedoista ja sitä, miten siihen pystyy vaikuttamaan erilaisilla valinnoilla ja tuotantotavoilla.

 

- Biocode kiinnosti selkeästi viljelijöitä. Asia oli ajankohtainen ja liittyy paljon parhaillaan käytävään keskusteluun ruuantuotannon ilmastovaikutuksesta, sanoo Biocoden toimitusjohtaja Pentti Meriläinen ja kehottaa viljelijöitä ottamaan yhteyttä ja ilmoittautumaan pilottitiloiksi järjestelmän testaukseen.

 

Sivut